Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Групова фаза

Go down 
+10
LionelMessi10
FasTLaNe
Fa!nT
beroe
ДеКо
Habits
vasilen4oo
TheAnimal
FernandoTorres9
diego
14 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
Fa!nT
Level 3
Level 3
Fa!nT

Male Брой мнения : 368
Град : sv0g3
Отбор във форума : Рома
Best Player : Тоти
Registration date : 07.12.2008

Групова фаза - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 31, 2009 4:19 pm

Служебната не е за КаКа А за КиШиШеВ ;)
Върнете се в началото Go down
FernandoTorres9
Level 4
Level 4
FernandoTorres9

Male Брой мнения : 667
Град : Plovdiv
Отбор във форума : [MaiNa TowN] Ливърпул | Англия
Best Player : Ф.Торес | С.Джерард
Registration date : 08.12.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 31, 2009 4:27 pm

Еми да де тоя да си играе по правилата КаКа92 ее писна ми!!! сигурна ли е служебната ?
http://fifa.dynamicbb.com/
Fa!nT
Level 3
Level 3
Fa!nT

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 31, 2009 4:31 pm

Нз питай диего
KaKa92
Level 3
Level 3
KaKa92

Male Брой мнения : 319
Град : С.Коларово
Отбор във форума : Ливерпул
Best Player : ТОРЕС
Registration date : 25.12.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 31, 2009 4:47 pm

мислете кфото си искате бе при гола подадох с ''А'' ако не вярвате не ми пука и през целия мач не съм използвал Q+W... за кфо като чистя топката да я чистя с Q+W ле кишишев играх си честно... ако искате вярвайте просто го хвана яд че е паднал и почна да се оправдава един път не съм използвал Q+W бивш админ съм знам че е забранено и за това НЕ СЪМ ГО ИЗПОЗВАЛ.... който иска да вярва не ми пука... просто няма смисъл да го ИЗПОЛЗВАМ !!!!!!
KaKa92
Level 3
Level 3
KaKa92

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 31, 2009 4:50 pm

kishishev написа:
много бързо се презастраховаш,но за мен не е така два или три пъти извеждаш така аз си замълчах но при гола не.И я играя много преди теб тая игра бъди сигурен несъм паднал от марс за да неразбирам.искам служебна заради това което направи
играеш повече от мен... пфффф але пич като излезна в англия аз си я поръчах да ми я донесат още от сайта и за разлика от теб не съм си я свалял а си я инсталнах от оригиналния диск ле.... аз ше се оплача нема да ме прайте на ЛУД дет си играя честно и накрая некъф случаен ми се оправдава щот е паднал... кишишев земи ский се брато
FasTLaNe
Administrator
Administrator
FasTLaNe

Male Брой мнения : 361
Отбор във форума : РеаЛ MaДриД
Best Player : РауЛ ГоНзaЛеС
Registration date : 09.12.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 31, 2009 4:53 pm

кака ще отнесеш бана devil
KaKa92
Level 3
Level 3
KaKa92

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 31, 2009 6:28 pm

Фаст... не съм играл нечестно може да съм ви предал но това не значи че не играя честно ле
beroe
Level 2
Level 2
beroe

Male Брой мнения : 202
Град : Стара Загора
Отбор във форума : Chelsea
Best Player : D.Drogba

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 31, 2009 6:34 pm

спрете да се карате решете спора като големи хора и се отнасяйте с разбирателство и доверие към другия ;) baby
Habits
Level 2
Level 2
Habits

Male Брой мнения : 224
Град : Sofia
Отбор във форума : Lyon
Best Player : Ryan Giggs

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 31, 2009 7:23 pm

Тъй като със Шефа Рамзис не можем да напраим връзка между двамата... се разбрахме да си дадем по една служебна победа... така че :

Тотнъм : Милан 3:0
Милан : Тотнъм 3:0
kishishev
Level 1
Level 1
kishishev

Male Брой мнения : 66
Град : vraca
Отбор във форума : Villareal

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 31, 2009 9:48 pm

kaka не ме е яд че съм паднал аз съм падал и други пъти и никога не ме е било яд че губя защото мога да губя но когато някой играе нечестно аз държа на своето и само да ти кажа че несъм паднал защото имаше още време от мача и не се знаеше какво ще стане но излязох за да ти кажа за това което направи и си мислиш че аз съм шматка и неразбирам а колкото до играенето на фифа ти говорех че по принцип я играя отдавна а не специално за 09 ,а и както каза fa!nt гузен негонен бяга.И по спокойно това е само една игра не се нерви чак толкова
Habits
Level 2
Level 2
Habits

Male Брой мнения : 224
Град : Sofia
Отбор във форума : Lyon
Best Player : Ryan Giggs

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 31, 2009 10:47 pm

Ти може и директно от ЕА спортс да си получил ФИФА-та , ама тва не значи че играеш повече ФИФА от другите... аз лично цъкам ФИФА още от времето когато ти сигурно и на даскало не си ходил още...
Fa!nT
Level 3
Level 3
Fa!nT

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 31, 2009 11:09 pm

Свършу срока , който играл играл , който не fuck
kishishev
Level 1
Level 1
kishishev

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 31, 2009 11:11 pm

icon_gathering хахахахахахахха
milnedmar
Level 1
Level 1
milnedmar

Брой мнения : 30
Отбор във форума : Man Utd
Best Player : Cr. Ronaldo
Registration date : 11.12.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 31, 2009 11:11 pm

Милан 3-0 Бауер Мюнхен-служебна

Бауер Мюнхен 0-3 Милан-служебна

пи4а го 4аках до 23:10 но тои не се появи :С писал сам му от в4ера 16:00 тои не ми писа след това му писах днес тои ми писа 4ак вав 19:00 и ми каза 4е има работа и 6те ми пи6е по касно за да си играем ма4а.Аз му казах ОК.Гледах филм до 22:40 и след това си 4атих сас диего но тои о6те не ми беше писал и казах на диего 4е ако не ми пи6е до 23:10 6а си пи6а служебна сега е то4но 23:10 него го няма.СЪЖЕЛЯВАМ.Ноооо......
KaKa92
Level 3
Level 3
KaKa92

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 31, 2009 11:18 pm

Habits написа:
Ти може и директно от ЕА спортс да си получил ФИФА-та , ама тва не значи че играеш повече ФИФА от другите... аз лично цъкам ФИФА още от времето когато ти сигурно и на даскало не си ходил още...
аз говоря за фифа 09 не за другите
KaKa92
Level 3
Level 3
KaKa92

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 31, 2009 11:22 pm

добре ле аз едно нещо не разбрах за кфо по дяволите ми е да играя нечестно и да лъжа като аз вече съм сигурно класиран напред banban banban banban
Fa!nT
Level 3
Level 3
Fa!nT

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 31, 2009 11:24 pm

milnedmar написа:
Милан 3-0 Бауер Мюнхен-служебна

Бауер Мюнхен 0-3 Милан-служебна

пи4а го 4аках до 23:10 но тои не се появи :С писал сам му от в4ера 16:00 тои не ми писа след това му писах днес тои ми писа 4ак вав 19:00 и ми каза 4е има работа и 6те ми пи6е по касно за да си играем ма4а.Аз му казах ОК.Гледах филм до 22:40 и след това си 4атих сас диего но тои о6те не ми беше писал и казах на диего 4е ако не ми пи6е до 23:10 6а си пи6а служебна сега е то4но 23:10 него го няма.СЪЖЕЛЯВАМ.Ноооо......
Разбраха се утре до 14:00 ще ги играят и 2-та мача !!! Те и без Тва нямат зна4ение за ШЛ...
milnedmar
Level 1
Level 1
milnedmar

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeНед Фев 01, 2009 9:42 am

Искам да изразя моето недоволство за служебните,които сте писали вав другите групи.Не може вав някои групи вси4ки да се борят за да у4астват вав уефа или 6амп.лига а в други групи заради служебните да са 1000% сигурни 4е 6те у4астват вав някои от 2та турнира.За това нямат вина нито модераторите нито админите а 4овека,които не си е играл ма4овете :-/
Според мен от другия сезон които не си играе ма4овете за уефа или за 6амп.лига трябва да баде наказван.Наказанието трябва да от другия сезон тои да не у4аства нито вав шамп.лига нито вав уефа,независино кои е вав класирането!!! closed-topic banned
Fa!nT
Level 3
Level 3
Fa!nT

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeНед Фев 01, 2009 11:28 am

Тотнам : Рома 1 тоти
рома :тотнам 2 тоти
Баерн:Рома 3 тоти
Рома:Милан 3 тоти
МИлан:Рома 2 тоти
Тоти-11
kishishev
Level 1
Level 1
kishishev

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeНед Фев 01, 2009 1:55 pm

6. ЗАБРАНЕНО е използването на Q + W !!
Може да се използва САМО след центъра !!
Ако някой го използва в мач, другия може да се оплаче и да си вземе служебна победа !!
А за тези, които го използват, препоръчвам да се научат да играят с А !!
това тука нали са правила за какво сте ги измислили като не ги използвате какво е тва преиграване на мача тука не четете ли какво пише а и плюс това казвате че победата нее за никой ама за него не е от значение а за мен е обаче има и друго понеже момчето с шалке 04 (нямам нищо против него) е модератор и си е ваш човек трябва да продължи за уефа за това решихте да не дадете победата на никой за да може шалке 04 да продължи мога да кажа браво и да подчертая че както и в скапаната ни държава така и тука в тоя форум има корупция и се защитават отделни интереси.Тия правила отстрани ги изтрийте защото не служат за нищо.Благодаря за вниманието.
milnedmar
Level 1
Level 1
milnedmar

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeНед Фев 01, 2009 2:09 pm

Милан 3-0 Баиер Мюнхен
Баиер Мюнхен 0-3 Милан

С фаинт и сас певге са разбрахме до неска 14:00 фаинт ми каза да го 4акам до 14:10 таи като му писах и някои негов роднина ми каза 4е бил на урок и аз казах ОК и после да ми пи6и ама тои до ся не ми е писал иии.... :-/
kishishev
Level 1
Level 1
kishishev

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeНед Фев 01, 2009 2:18 pm

--------------------------------------------------------------------------------

6. ЗАБРАНЕНО е използването на Q + W !!
Може да се използва САМО след центъра !!
Ако някой го използва в мач, другия може да се оплаче и да си вземе служебна победа !!
А за тези, които го използват, препоръчвам да се научат да играят с А !!
това тука нали са правила за какво сте ги измислили като не ги използвате какво е тва преиграване на мача тука не четете ли какво пише а и плюс това казвате че победата нее за никой ама за него не е от значение а за мен е обаче има и друго понеже момчето с шалке 04 (нямам нищо против него) е модератор и си е ваш човек трябва да продължи за уефа за това решихте да не дадете победата на никой за да може шалке 04 да продължи мога да кажа браво и да подчертая че както и в скапаната ни държава така и тука в тоя форум има корупция и се защитават отделни интереси.Тия правила отстрани ги изтрийте защото не служат за нищо.Благодаря за вниманието.
Fa!nT
Level 3
Level 3
Fa!nT

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeНед Фев 01, 2009 2:23 pm

Избирайте 1 от 3
1 Пишете го Х без гола с Q и W
2 Преиграйте мача
3 Играйте с ангата да се разреши спора ... !!!
KaKa92
Level 3
Level 3
KaKa92

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeНед Фев 01, 2009 2:40 pm

вече се разреши спора ангата продължава мача не се брои !
kishishev
Level 1
Level 1
kishishev

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitimeНед Фев 01, 2009 3:41 pm

знам че се е разрешил просто исках да ви докажа какъв `страхотен` форум сме знам че това беше целта ангата да продължи и я постигнахте но нечестно.Пропаднала система така не става момчета тъпо е.И пак казвам изтрийте правилата не служат за нищо
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Групова фаза   Групова фаза - Page 3 Icon_minitime

Групова фаза
Върнете се в началото 
Страница 3 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Групова фаза
» Групова фаза