| Групова фаза | |
|
+10LionelMessi10 FasTLaNe Fa!nT beroe ДеКо Habits vasilen4oo TheAnimal FernandoTorres9 diego 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
KaKa92 Level 3
Брой мнения : 319 Age : 28 Град : С.Коларово Отбор във форума : Ливерпул Best Player : ТОРЕС Registration date : 25.12.2008
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 8:24 pm | |
| няма смисъл след като съм се класирал да лъжа бе... нямааа никъф смисъл | |
|
| |
Fa!nT Level 3
Брой мнения : 368 Age : 32 Град : sv0g3 Отбор във форума : Рома Best Player : Тоти Registration date : 07.12.2008
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 8:26 pm | |
| Щото си боклук за тва лъжеш !!! Сигурен съм че е излъгал , но няма как да се докаже ... Той направо си го призна де ама ,както и да е ... Много добре си го казах и преди "Гузен не гонен бяга" ... Според мен кака е излъгал ... | |
|
| |
KaKa92 Level 3
Брой мнения : 319 Age : 28 Град : С.Коларово Отбор във форума : Ливерпул Best Player : ТОРЕС Registration date : 25.12.2008
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 8:28 pm | |
| | |
|
| |
kishishev Level 1
Брой мнения : 66 Age : 42 Град : vraca Отбор във форума : Villareal Registration date : 09.12.2008
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 8:30 pm | |
| 6. ЗАБРАНЕНО е използването на Q + W !! Може да се използва САМО след центъра !! закво го пишеш тва бе нали не беше го използвал не се правете на луди момчета и лъжеш заради ангата не заради друго и одеве трепереше и викаше всичко е приключило ангата продължава. теб кво те интересува кой продължава | |
|
| |
KaKa92 Level 3
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 8:30 pm | |
| - Fa!nT написа:
- Щото си боклук за тва лъжеш !!! Сигурен съм че е излъгал , но няма как да се докаже ... Той направо си го призна де ама ,както и да е ... Много добре си го казах и преди "Гузен не гонен бяга" ... Според мен кака е излъгал ...
според теб но не винаги тва е важното... ти свидетел ли си за да знаеш дали съм излъгал ле | |
|
| |
KaKa92 Level 3
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 8:31 pm | |
| - kishishev написа:
- 6. ЗАБРАНЕНО е използването на Q + W !!
Може да се използва САМО след центъра !! закво го пишеш тва бе нали не беше го използвал не се правете на луди момчета и лъжеш заради ангата не заради друго и одеве трепереше и викаше всичко е приключило ангата продължава. теб кво те интересува кой продължава але ти недъгъв ли си колко пъти да повтарям ЧЕ ДОРИ И ДА СЪМ ГО ИЗПОЛЗВАЛ(А АЗ НЕ СЪМ) ТО Е ЗАБРАНЕНО САМО СЛЕД ЦЕНТЪРАААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Fa!nT Level 3
Брой мнения : 368 Age : 32 Град : sv0g3 Отбор във форума : Рома Best Player : Тоти Registration date : 07.12.2008
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 8:34 pm | |
| | |
|
| |
FasTLaNe Administrator
Брой мнения : 361 Age : 35 Град : sv0g3 Отбор във форума : РеаЛ MaДриД Best Player : РауЛ ГоНзaЛеС Registration date : 09.12.2008
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 8:35 pm | |
| кака най правилно е да си признаеш както си призна че сгреши и за твоя форум признай си кажи съжалявам наистина го направих... ще те призная и ще ми спечелиш уважението както и на сички предполагам обаче след толко лъжи досега не вярвам че ще го направиш..а и заради ангата няма също така | |
|
| |
KaKa92 Level 3
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 8:37 pm | |
| земи се ский ле пианде грозно ае БАНЕТЕ ме писна ми ебати тъпия форум Да Го Духате ВСИЧКИ (с изключение на некои) _!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_ _!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!__!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_ _!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!__!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_ _!__!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_ _!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!__!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_ !_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_ _!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!__!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_ _!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_ | |
|
| |
kishishev Level 1
Брой мнения : 66 Age : 42 Град : vraca Отбор във форума : Villareal Registration date : 09.12.2008
| |
| |
Fa!nT Level 3
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 8:41 pm | |
| | |
|
| |
FasTLaNe Administrator
Брой мнения : 361 Age : 35 Град : sv0g3 Отбор във форума : РеаЛ MaДриД Best Player : РауЛ ГоНзaЛеС Registration date : 09.12.2008
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 8:42 pm | |
| | |
|
| |
kishishev Level 1
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 8:43 pm | |
| нека ангата да си продължи напред щото го уважавам момчето и не искам да се караме ,но ме е яд за тоя келеш кадето само лъже и са прай на интересен | |
|
| |
kishishev Level 1
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 8:45 pm | |
| кака даже некои може и да се повторят ако им хареса и кои са тия изключения бе подмазваш ли се на някой | |
|
| |
diego The Boss
Брой мнения : 517 Age : 35 Град : МaiNa TowN Отбор във форума : Интер Best Player : Ибрахимович Registration date : 01.12.2008
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 9:03 pm | |
| ОМРЪЗНАХТЕ МИ С Т'ВА Q+W ЧЕСТНО !!!!!! ДОРИ НЕЗНАМ К'ВО Е !!! НA ВСЕКИ КОНТРОЛИТЕ СА РАЗЛИЧНИ !! ВСЕКИ СИ ГИ НАГЛАСЯ КАКТО СА МУ УДОБНИ И НА МЕН КАТО ГИ НАТИСНA ДВЕТЕ НИЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА.. КАКТО И ДА Е НЯМА ЗНАЧНИЕ..
ОТ СЕГА НАТАТЪК ТИЯ ГЛУПОСТИ КУТА МУТА СА ЗАБРАНЕНИ АКО ЩЕ В МАЛКОТО ПОЛЕ НА ВРАТРЯ ДА ГИ ИЗПОЛЗВАТЕ ПАК ЩЕ ЗАГУБИТЕ СЛУЖЕБНО !!
Q + W ОТ ТОЗИ ЧАС НАТАТЪК Е НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО ВЪВ ТОЗИ ФОРУМ !! | |
|
| |
ДеКо Level 3
Брой мнения : 417 Age : 32 Град : Кюстендил Отбор във форума : Барселона Best Player : ЛиоНел МесСи Registration date : 08.12.2008
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 9:12 pm | |
| А ве бегайте ве Я+В забранено аз тъкмо се научих :Х офф писна ми заради КАКА да се забранява :Х | |
|
| |
LionelMessi10 Level 3
Брой мнения : 454 Age : 28 Град : Пловдив Отбор във форума : Ювентус Best Player : Дел Пиеро Registration date : 23.12.2008
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 9:30 pm | |
| Ауе Кака92 отодавна тряяше да има банн нз що ама и на мен супер мноу ве дразни ся тоя балуш колко пъти се измъкфа вс мене ама си трая тоя балуш от Село КОларово си ходи у тях защото тоя ФОРУМ нее за него незнам ДИего със какъв акъл го беше правил админ :Х до сега де чудя ... :Х според мен ДеКо поече заслужава да е е админ ама тфа го решава Диего не ние тфа е лично мое мнение. Така че нз кфо ше прайте ама да не стане пак да му махнете БАНА.ГАбона видя ли чи когато викаше да му дадем 2ри шанс кфо става изплю ни се в очите :Х МРазя го тоя КАКА нейскам поече да го виждам в тоя форум! БАхти пича майна | |
|
| |
FasTLaNe Administrator
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 9:40 pm | |
| | |
|
| |
Habits Level 2
Брой мнения : 224 Age : 37 Град : Sofia Отбор във форума : Lyon Best Player : Ryan Giggs Registration date : 08.12.2008
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 9:41 pm | |
| Абе вие нормални ли сте бе... ви имате ли грам акъл бе... кво се псувате тука като каруцари бе... Габончо и ти... кво псуваш?! Остави ги да си оправят проблема сами... Фаст ти що си го баннал... кви са тия ... Кака и мене мнооо пъти ме е дразнел, ама за кво сега сички се хвърлихте върху него , точно като в детската градина... Толко ли не можеше да се преиграе мача или да се разберат тримата... кака, кишишев и торес... да се разберат като големи хора... седнали и се надпреварват кой по голема псувня ше изтропа... е така няма да стане... докато сички се държите като лигльовци НЯМА ДА ИМА ФОРУМ! днеска разбирам че двама от Англиа не искали да играят повече. Единия мноо му бил тъп отбора, другия му писнало, петия му се ебе, четвъртия ташаците му са се подули, шестия кура да ми яде... седмия е залухав и Т.Н. мене ми писна сериозно ви го говоря... Щеше да е яко да си цъкаме като хората тука, да се забавляваме , ама аз с малоумна лапетия нема се занимавам . СОРКА! Който иска да се убижда ама ВСИЧКО Е ТОЧНО ТАКА! | |
|
| |
kishishev Level 1
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 10:02 pm | |
| аз нямам нищо против никой ама заради кака стана цялата тази история съжалявам аз несъм виновен само се оплаках както си е по правилата защото държа на своето | |
|
| |
Fa!nT Level 3
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 10:17 pm | |
| Рома:Мачестър Юнтд 3:1 2 тоти 1 вучинич ; бербатов Манчестър Юнтд:Рома 3:2 1 тоти 1 вучинич ; 2 роналдо 1 руни 2-рия мач беше най-красивия мач ,който сам играл !!! Аз вкарвам той изравнява права атака гереда той прави атака греда :Х чисти я от голлинията и ми вкарва гол ... А бе мач с 10000000 положения !!! Само Едно ГоляМо Good Game!!! | |
|
| |
zlati Level 1
Брой мнения : 77 Registration date : 22.12.2008
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 10:19 pm | |
| Рома:Мачестър Юнтд 3:1 2 тоти 1 вучинич ; бербатов Манчестър Юнтд:Рома 3:2 1 тоти 1 вучинич ; 2 роналдо 1 руни
2-рия мач беше най-красивия мач ,който сам играл !!! Аз вкарвам той изравнява права атака гереда той прави атака греда :Х чисти я от голлинията и ми вкарва гол ... А бе мач с 10000000 положения !!! Само Едно ГоляМо Good Game!!! _________________ Успехи: Италия - ШАМПИОН с Рома Турнир на форума - ШАМПИОН с Рома Европейско - ШАМПИОН с Португалия Спечелени фастове - 5,12,17 Световно първенство - ШАМПИОН с Холандия | |
|
| |
Fa!nT Level 3
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 10:28 pm | |
| Са като го баннахте сичко се наеба жестоко !!! Форд боярд,еврото,англия,ШЛ(най-вече ... василенчо продължава без да играе...) :Х | |
|
| |
Habits Level 2
Брой мнения : 224 Age : 37 Град : Sofia Отбор във форума : Lyon Best Player : Ryan Giggs Registration date : 08.12.2008
| Заглавие: Re: Групова фаза Нед Фев 01, 2009 11:58 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Групова фаза | |
| |
|
| |
| Групова фаза | |
|