| Здравете всички | |
|
+4Habits diego ДеКо fifa-season 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
fifa-season Level 1
Брой мнения : 7 Age : 34 Град : ReD FronT PernIk Registration date : 26.01.2009
| Заглавие: Здравете всички Пет Фев 13, 2009 2:11 pm | |
| Здравейте аз съм админ от fifa-season ако иска нека да ми пише някой от админите имам предложение за вашия форум нека да го чуе и да го каже на всички потребители да чуе тяхното мнение нека най главния админ да ми пише skype: marteto_90 | |
|
| |
ДеКо Level 3
Брой мнения : 417 Age : 32 Град : Кюстендил Отбор във форума : Барселона Best Player : ЛиоНел МесСи Registration date : 08.12.2008
| Заглавие: Re: Здравете всички Пет Фев 13, 2009 11:21 pm | |
| Еми пусни тук предложението :Х | |
|
| |
diego The Boss
Брой мнения : 517 Age : 35 Град : МaiNa TowN Отбор във форума : Интер Best Player : Ибрахимович Registration date : 01.12.2008
| Заглавие: Re: Здравете всички Съб Фев 14, 2009 2:38 am | |
| искат да се обединяваме :х т'ва му е предложението.. | |
|
| |
Habits Level 2
Брой мнения : 224 Age : 37 Град : Sofia Отбор във форума : Lyon Best Player : Ryan Giggs Registration date : 08.12.2008
| Заглавие: Re: Здравете всички Съб Фев 14, 2009 4:03 am | |
| Еми айде де... Мечо Пух е казал "Колкото повече, толкова повече..." Или както други са казали : "Светът е кръчма, да седнем на една маса!" | |
|
| |
LionelMessi10 Level 3
Брой мнения : 454 Age : 28 Град : Пловдив Отбор във форума : Ювентус Best Player : Дел Пиеро Registration date : 23.12.2008
| Заглавие: Re: Здравете всички Съб Фев 14, 2009 9:26 am | |
| - Habits написа:
- Еми айде де... Мечо Пух е казал "Колкото повече, толкова повече..."
Или както други са казали : "Светът е кръчма, да седнем на една маса!" Напълно съгласен със Хабитс | |
|
| |
ДеКо Level 3
Брой мнения : 417 Age : 32 Град : Кюстендил Отбор във форума : Барселона Best Player : ЛиоНел МесСи Registration date : 08.12.2008
| Заглавие: Re: Здравете всички Съб Фев 14, 2009 9:34 am | |
| Ти с всичко си съгласен .. :Х (рофл) | |
|
| |
ДеКо Level 3
| Заглавие: Re: Здравете всички Съб Фев 14, 2009 9:35 am | |
| Току що почнахме новите сезони ,сега пак трябва записване ако се обединим :Х ..Не ми се хабат нерви пак да се преборя за БАрса :Х | |
|
| |
Fa!nT Level 3
Брой мнения : 368 Age : 32 Град : sv0g3 Отбор във форума : Рома Best Player : Тоти Registration date : 07.12.2008
| Заглавие: Re: Здравете всички Съб Фев 14, 2009 11:04 am | |
| Вие не разбрахте диего .... те иска да отидем в тяхния форум като обикновенни потребители .... Сега още ли сте съгласни дасе обединим !? | |
|
| |
FernandoTorres9 Level 4
Брой мнения : 667 Age : 28 Град : Plovdiv Отбор във форума : [MaiNa TowN] Ливърпул | Англия Best Player : Ф.Торес | С.Джерард Registration date : 08.12.2008
| Заглавие: Re: Здравете всички Съб Фев 14, 2009 11:04 am | |
| А Нееее Аз осТаваМ ТуККККККК!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
LionelMessi10 Level 3
Брой мнения : 454 Age : 28 Град : Пловдив Отбор във форума : Ювентус Best Player : Дел Пиеро Registration date : 23.12.2008
| Заглавие: Re: Здравете всички Съб Фев 14, 2009 11:34 am | |
| АКо е затфа аз съм си тук ! | |
|
| |
fifa-season Level 1
| Заглавие: Re: Здравете всички Съб Фев 14, 2009 11:59 am | |
| еми значи идеята ми е такава да се обединиме зада сме повече хора и ние и вие ние имаме кам 350 потребителя не са мн но не е това важното а това че турнир за 64 човека го палниме за ден ден и половина и има добра активност във форума на платен хостинг сме това не рябва вие да се занимавате а и смятам че е по добър сега аз разбирам че сте си свикнали тук съшо така за правата казах на главния ви човек от форума че искам да ми кажете колко човеака ви е екипа и ше ви дадеме същите права имаме мн добри иргачи и се бориме с ф-г и ф-т админите са то4ни както и повечето потребители а все пак и ние сме на няма и 2 месеца вие решете ако имате въпроси какви то и да са пишете тук или по скайп аз ще ви разясня | |
|
| |
Fa!nT Level 3
Брой мнения : 368 Age : 32 Град : sv0g3 Отбор във форума : Рома Best Player : Тоти Registration date : 07.12.2008
| Заглавие: Re: Здравете всички Съб Фев 14, 2009 12:10 pm | |
| Няма достатъчно място за сички ... Първенствата ви са започнали и ще трябва да чакаме да свършат , а и както каза ти сме си свикнали тук ... | |
|
| |
diego The Boss
Брой мнения : 517 Age : 35 Град : МaiNa TowN Отбор във форума : Интер Best Player : Ибрахимович Registration date : 01.12.2008
| Заглавие: Re: Здравете всички Съб Фев 14, 2009 12:40 pm | |
| те са на платен хост и са си купили домейн и ако не беше така и бяха като нас можеше да си направим нов по-голям форум както щеше да стане с тия от ф-09-ф :х и там се обединим обаче те вече са си платили и няма да искат.. не е логично.. обаче идем ли там треа да си имаме едно на ум, че форума все пак си е техен и при нещо по сериозно ше ни резнат шефовете, затова се прави нов, който да не е нито на едните, нито на другите и това е на всякъде в 99% от случайте и в футбола като се обединяват отбори и при др форуми к'вито и да са те.. а за хостинга и за домеийна вече знам, че не е много скъпо !! и също знам, че от наште хора 4-ма можем да дадем кинти, ако и от тях са 4-5 души начи и да се направи нов форум няма да е проблем за парите !! нз кажете си мнеието и Вие.. | |
|
| |
Fa!nT Level 3
| Заглавие: Re: Здравете всички Съб Фев 14, 2009 1:01 pm | |
| Ако се прави нов форум съм съгласен ,но няма да отида в тения !!! | |
|
| |
fifa-season Level 1
| Заглавие: Re: Здравете всички Съб Фев 14, 2009 1:18 pm | |
| ми вие си имате гледна точка което е правилно само 1 ще ви кажа повярвайте ми няма да стане така че да кажеме след време това си е наш форум махайте се аз не сам такъв както и другия шеф може да опитаме може пък да се получи а и първенствата сваршиха след 2 3 дена пускаме новите а и парите за хостинга и домаина не са толкова мн колкото си мислите вие и никой няма да ви иска пари те са почти никакви пари за мн добар хостинг | |
|
| |
FasTLaNe Administrator
Брой мнения : 361 Age : 35 Град : sv0g3 Отбор във форума : РеаЛ MaДриД Best Player : РауЛ ГоНзaЛеС Registration date : 09.12.2008
| Заглавие: Re: Здравете всички Съб Фев 14, 2009 2:09 pm | |
| звучи прекалено добре за да е истина.... иначе би ми било интересно де ама за сега не :С | |
|
| |
fifa-season Level 1
| Заглавие: Re: Здравете всички Съб Фев 14, 2009 2:55 pm | |
| еми ок значи засега оставаме така все пак го имайте за предвид в бъдеще ако размислите ме потърсете защото след 2 3 месеца вече още повече хора ще загубят интерес към фифа09 и ще ставаме по малко и ние и вие то е ясно и така до фифа 2010 бб на всички и успех на форума ви | |
|
| |
diego The Boss
| Заглавие: Re: Здравете всички Съб Фев 14, 2009 4:05 pm | |
| еми ок.. : ) да прав си, че ще намаляват хората и накрая не само ние ами сички форуми сигурно ще станем един, но ФИФА 2010 няма да има бате, поне за сега така се говори, че тая ще е ПОСЛЕДНАТА !! ЕА са казали, че повече няма да правят, тъй че квото е сега т'ва ше е : ) | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Здравете всички | |
| |
|
| |
| Здравете всички | |
|