Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Съвет

Go down 
+2
diego
FasTLaNe
6 posters
АвторСъобщение
FasTLaNe
Administrator
Administrator
FasTLaNe

Male Брой мнения : 361
Град : sv0g3
Отбор във форума : РеаЛ MaДриД
Best Player : РауЛ ГоНзaЛеС
Registration date : 09.12.2008

Съвет Empty
ПисанеЗаглавие: Съвет   Съвет Icon_minitimeПет Фев 06, 2009 2:44 am

Дайте ми съвет хора незнам какво става немога да бележа надигравам съперника смачквам го просто неможете да си представите независимо срещу кой почти създавам мн положения и немога да вкарам аз пропусна сам срещу вратара или в оут или в него хоп контраатака и те ми вкарват психически съм сринат много съм слаб май незнам ама не е точно така дали сам в слаба форма или какво нз мислех си че е невървеж и липса на шанс но не е продължава вече с месец немога да реализирам съсипвам се като цял мач сам го мачкал И СЕ ИГРАе в противникотово наказателно после и накрая станат 2 рикошета или ми вкарат гол от центъра честно когато знам че някой ме надиграл и дори не ме е яд 6тото знам че е добър или по добър от мене но така незнам край мисля да сложа известна пауза пишете какво мислите :( shutter wavecry
Върнете се в началото Go down
diego
The Boss
The Boss
diego

Male Брой мнения : 517
Град : МaiNa TowN
Отбор във форума : Интер
Best Player : Ибрахимович
Registration date : 01.12.2008

Съвет Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Съвет   Съвет Icon_minitimeПет Фев 06, 2009 2:54 am

бате незнам какво точно, но според мен нещо се промени в самия ти стил на игра :-/ немога да кажа точно какво - увереност ли, на нерви ли се дължи, на шанс ли незнам, обаче аз с теб сигурно съм играл 32864982349 мача и си ме биеше както си искаш допреди 2-3 седмици, а ся се едно не играеш ти, пълна промяна има, поне т'ва е моето виждане unsure а и да не забравяме, че на всякъде в живота, всеки си има върхове и спадове, та мисълта ми е, че може да е временно, а и вече си си създал име на един от най-силните играчи във форума и при жребийте всеки се надява да те избегне, тъй че споко сигурно е временно! icon_drunk
Habits
Level 2
Level 2
Habits

Male Брой мнения : 224
Град : Sofia
Отбор във форума : Lyon
Best Player : Ryan Giggs
Registration date : 08.12.2008

Съвет Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Съвет   Съвет Icon_minitimeПет Фев 06, 2009 3:31 am

аз пък ще ти кажа моето мнение... просто дойде момент в който доста хора вече знаят как играеш и малко или много си предсказуем... същото се случва и с мене...
Златан го знаете, до скоро той не можеше и гол да ми вкара, а сега след толкова много игри между двамата... не мога дори да го бия... отделен въпрос е това, че явно много хора преди да се запишат във форума не са имали опит в играта срещу човек... повечето са си цъкали срещу комп и т.н. сега аз забелязвам че има доста надобрели което супер много ме радва, щото постепенно си изравняваме силите и става още по интересно...
Тъй, че спокс... сменяй схемата, пробвай нови неща и така... Като цяло кефи са на играта ... :)
TheAnimal
Level 2
Level 2
TheAnimal

Male Брой мнения : 220
Град : Sofia
Отбор във форума : Ливърпул
Best Player : Торес
Registration date : 06.12.2008

Съвет Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Съвет   Съвет Icon_minitimeПет Фев 06, 2009 10:28 am

еми ако искаш се опражнявай на практиса пускаш се 11 срещу вратар и си праиш атаки ...
Fa!nT
Level 3
Level 3
Fa!nT

Male Брой мнения : 368
Град : sv0g3
Отбор във форума : Рома
Best Player : Тоти
Registration date : 07.12.2008

Съвет Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Съвет   Съвет Icon_minitimeПет Фев 06, 2009 11:56 am

Е незнам ти и отначало си казваше ,че неможеш да вкарваш ... Според мен е решението в схемата ... Аз играя 4 3 3 пробвай ... Или 3 4 3 ... Също става и с 4 2 2 2... Тва решение ти предлагам аз ...

Последната промяна е направена от Fa!nT на Пет Фев 06, 2009 1:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Werewolf
Level 2
Level 2
Werewolf

Male Брой мнения : 198
Град : София
Отбор във форума : Ювентус
Best Player : Дел Пиеро
Registration date : 11.12.2008

Съвет Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Съвет   Съвет Icon_minitimeПет Фев 06, 2009 12:33 pm