| ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 | |
|
+8Habits xaxaxa KaKa92 durvarq LionelMessi10 filipsray FernandoTorres9 Joreto11 12 posters |
ДА СЕ ОТНЕМЪТ ЛИ ПРАВАТА НА LIONELMESSI10 ? | Да! | | 50% | [ 6 ] | Не! | | 50% | [ 6 ] |
| Общо гласове : 12 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Joreto11 Level 2
Брой мнения : 276 Age : 29 Град : Пловдив Отбор във форума : Вердер Best Player : Розенберг Registration date : 23.12.2008
| Заглавие: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 Съб Фев 14, 2009 10:04 pm | |
| Нека ви покажа нещо, което Ангата постна... Много се учудих, защото Генчо си каза, че няма да играе там както и подмазващото изречение "fifa.dynamicbb.com завинаги " ... Ето го и него : http://fifa-mania.net//index.php?showtopic=5034&st=0&gopid=46433&#entry46433 - Пише се leo_messi19 (отново копирва от Деко... Ще видите по надоло в нещата, които съм постнал и ще разберете за какво говоря ... ) Момчето не си върши работата... Давам за пример вчера : Питам аз Ангата дали ше има фаст и той се учуди и ме пита дали генчо не го е пуснал ? .. Това му го казах след 15 минути чакане за фаст къпа .. Генчо след 10 минути го е пуснал .. незнам какво са говорили .. Той е пълен подмазвач... Хора .. това момче ви се подмазва и вия му се вързвате .. От едно училище сме с него както и с Ангата и той ще потвърди, че генчо не се държи изобщо така... В форума и скайп е съвсем различен .. ако се срещнете няма да разберете, че е той .. Дразни много хора... Давам пример за Деко... Генчо му копира 3 пъти ника в скайп ( ако не и повече .. ) след 3 предупреждения и гледам аз одеве хронология, която Деко бе постнал .. и двамата отново с едни и същи никове Мен ме е копирал повече от 20 пъти сигурно .. писна ми просто .. !! Той предаде нашия форум с най - големия ни враг .. фифа мания .. Погледнете темата "LionelMessi10 и fifa - mania .. " в Предложения и ще видите, че той каза, че остава тук .. това ли ти е оставането генчо ?? Видя, че никой не играе с Барса и в даскало ми викаше, че Деко е супер тъп. защото не ти давал Барса... Пълно предателство и лъжа от твоя страна .. да беше отишъл да играеш в ФС, но ти отиде маниа .. най - големия ни враг !! Вече няколко човека искаха да направя тази анкета .. Искам да кажа на админите да мислят и да не казват " Ще му дадем още 1 шанс... " Мислете малко с главите си и уважавайте мнението на нормалните играчи тук, защото форумът не е в ред с модератор като него ... И приятелите на Генчо от училище .. ще ви помоля да мислите за форума, а не за приятелските ви отношения... Защото може би 2 - 3 гласа ще са от приятелите му и ще са ПРОТИВ отнемането на правата му .. | |
|
| |
FernandoTorres9 Level 4
Брой мнения : 667 Age : 29 Град : Plovdiv Отбор във форума : [MaiNa TowN] Ливърпул | Англия Best Player : Ф.Торес | С.Джерард Registration date : 08.12.2008
| Заглавие: Re: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 Съб Фев 14, 2009 10:08 pm | |
| | |
|
| |
filipsray Level 1
Брой мнения : 59 Age : 28 Град : plovdiv Registration date : 29.01.2009
| Заглавие: Re: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 Съб Фев 14, 2009 10:15 pm | |
| жоре аз сам приятел на гената но гласужа за отнемането на праавта му тъи като:
1.Тази постъпка да играе при наи-големия ни враг е наистана предателство 2.Тои наистина много копира всички 3.Тои си измисля разни тъпи извинения след всяка издънка 4.Започна да рекламира фифа мания
И ако това не е достатъчно
5.Наистина поведението му в училиште е различно
Тои наистина заслужава да му бадат отнети правата
Последната промяна е направена от filipsray на Съб Фев 14, 2009 10:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
LionelMessi10 Level 3
Брой мнения : 454 Age : 28 Град : Пловдив Отбор във форума : Ювентус Best Player : Дел Пиеро Registration date : 23.12.2008
| Заглавие: Re: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 Съб Фев 14, 2009 10:17 pm | |
| | |
|
| |
durvarq Level 1
Брой мнения : 27 Age : 37 Град : Plovdiv Registration date : 29.01.2009
| Заглавие: Re: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 Съб Фев 14, 2009 10:21 pm | |
| Еми сори Гена аз сам за. Наистина е много по-различен в даскало.А причината по която гласувам за е заради това че някой път дразниш,а пък някой път не.Двуличен човек е всъшност. | |
|
| |
KaKa92 Level 3
Брой мнения : 319 Age : 28 Град : С.Коларово Отбор във форума : Ливерпул Best Player : ТОРЕС Registration date : 25.12.2008
| Заглавие: Re: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 Съб Фев 14, 2009 10:22 pm | |
| за правата съм За отнемането ... а да попитам вие не сте ли приятели :Х .. тва е ебаси трудната ситуация .. хем сте фр и в форума изглежда че се мразите .. така го виждам аз де .. Генчо не заслужаваш чак Бан , но и аз съм на Мнение да ти Отнемат Правата ... се пак нека ШевЧо АнтОаНи и ШевЧо ДиеГо Решът | |
|
| |
FernandoTorres9 Level 4
Брой мнения : 667 Age : 29 Град : Plovdiv Отбор във форума : [MaiNa TowN] Ливърпул | Англия Best Player : Ф.Торес | С.Джерард Registration date : 08.12.2008
| Заглавие: Re: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 Съб Фев 14, 2009 10:24 pm | |
| Аз не казвам че заслужава Бан
П.П:ФР-та сме но тва просто бе прекалено | |
|
| |
LionelMessi10 Level 3
Брой мнения : 454 Age : 28 Град : Пловдив Отбор във форума : Ювентус Best Player : Дел Пиеро Registration date : 23.12.2008
| Заглавие: Re: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 Съб Фев 14, 2009 10:31 pm | |
| Отказах се от ФИФА-МАНИЯ ! ОТКАЗАХ СЕ И ОТ БАРСА.ОСТАВЯМ ТУК ДОРИ ДА МИ ВЗЕМАТ ПРАВАТА! | |
|
| |
xaxaxa Level 1
Брой мнения : 1 Age : 34 Град : sf Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 Съб Фев 14, 2009 10:40 pm | |
| мале мале ... кфо като се е регнал в Ф-М бе .. то тфа нищо незначи .. човека иска разнообразие .. и тфа не е никфо предателство .. защото има модове от Ф-Т които играят в Ф-М и никой нищо неим е казал а 2-та форума са голяма конкоренция .. така че тфа неможе да се каже предателство ... просто се вижда класата на вашия форум като се захфащате за тфа ... | |
|
| |
Habits Level 2
Брой мнения : 224 Age : 38 Град : Sofia Отбор във форума : Lyon Best Player : Ryan Giggs Registration date : 08.12.2008
| Заглавие: Re: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 Съб Фев 14, 2009 10:57 pm | |
| бе тука се заяждат с не който трябва... че играе в друг офрум голем прас... поне не си е напраил собствен форум .... както други мазници направиха.... | |
|
| |
ДеКо Level 3
Брой мнения : 417 Age : 32 Град : Кюстендил Отбор във форума : Барселона Best Player : ЛиоНел МесСи Registration date : 08.12.2008
| Заглавие: Re: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 Съб Фев 14, 2009 11:06 pm | |
| КОй е ТЪп ве ДВуличник ????? Пред мене ми правиш мили оччички а после тъп съм бил щотот не съм ти давал бАрса .. Еми не само ти си фен на тях в ТОЗи Форум .. КАто съм тъп искам да ми го кажеш в Лицето така ще те подредяя че фифа поече няма да играеш ве "Х ЩЕ трябва фифа да играеш със Сламка :Х ПОдмазвач Долен :Х | |
|
| |
ДеКо Level 3
Брой мнения : 417 Age : 32 Град : Кюстендил Отбор във форума : Барселона Best Player : ЛиоНел МесСи Registration date : 08.12.2008
| Заглавие: Re: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 Съб Фев 14, 2009 11:09 pm | |
| И без тва съм нервиран .. Яд ме е че не сме в един град да те подредя аз тебе смешкин мръсен :Х ДИдиидИДИДИДИИДИД леле само яко те видя ще видиш КЪв тъпак съм :Х напрао ще те направя такъв че майката ще се чуди дали не си Жена ве мухлю!!!!! | |
|
| |
TheAnimal Level 2
Брой мнения : 220 Age : 29 Град : Sofia Отбор във форума : Ливърпул Best Player : Торес Registration date : 06.12.2008
| Заглавие: Re: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 Съб Фев 14, 2009 11:52 pm | |
| деко как се е напенявил генчо горкия | |
|
| |
Werewolf Level 2
Брой мнения : 198 Age : 37 Град : София Отбор във форума : Ювентус Best Player : Дел Пиеро Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 Нед Фев 15, 2009 2:24 am | |
| Ох няма ли да се спрете, дица! | |
|
| |
Joreto11 Level 2
Брой мнения : 276 Age : 29 Град : Пловдив Отбор във форума : Вердер Best Player : Розенберг Registration date : 23.12.2008
| Заглавие: Re: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 Нед Фев 15, 2009 1:37 pm | |
| Мислим за доброто на форума според мен .. не че не сме му приятели, но това си беше прекалено...
Още 4 гласа са нужни за заместването му с друг ..
Ако трябва ще направим анкета с няколко участника и хората ще гласуват !
Но първо трябва да махнем неговите ..
Хора .. мислете !
А Генчо.. за кой път ще прайш някво извинение .. ? | |
|
| |
LionelMessi10 Level 3
| |
| |
FernandoTorres9 Level 4
| Заглавие: Re: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 Нед Фев 15, 2009 5:51 pm | |
| Генчо Ся се отваряш ама Утре Жорко ще Фане и ще бягаш се едно Мечка та Гони !!! | |
|
| |
Fa!nT Level 3
Брой мнения : 368 Age : 32 Град : sv0g3 Отбор във форума : Рома Best Player : Тоти Registration date : 07.12.2008
| Заглавие: Re: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 Нед Фев 15, 2009 5:55 pm | |
| :D:D:D:D Жорко е бияча :D:D:D:D | |
|
| |
ДеКо Level 3
| |
| |
TheAnimal Level 2
Брой мнения : 220 Age : 29 Град : Sofia Отбор във форума : Ливърпул Best Player : Торес Registration date : 06.12.2008
| Заглавие: Re: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 Нед Фев 15, 2009 6:29 pm | |
| я се поставете на генчо на мястото
да не мислите че му е лесно цял форум срещу него половината ше го бие :Д | |
|
| |
Joreto11 Level 2
| Заглавие: Re: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 Нед Фев 15, 2009 7:09 pm | |
| Ест :P Абе генчо ти си пълна пръдня човек .. анимал - той си го направи тва .. супер гей е майна !! кат не му е лесно да пали кеца и чао .. и без тва си харесва фифа маниа най големия ни враг Генчоооо сам си го прайш и си мн дъхан пред монитора ама в даскало викаш кво стаа жоре и подааш ръка нали уе малък чочко .. мн ме дразниш набрал съм ти и от тая и от миналата година и просто по едно време чесно ше бягаш се едно мечка те гони .. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 | |
| |
|
| |
| ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА ЗА МОДЕРАТОР НА LIONELMESSI10 | |
|