Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Кака каза: Не

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
KaKa92
Level 3
Level 3
KaKa92

Male Брой мнения : 319
Град : С.Коларово
Отбор във форума : Ливерпул
Best Player : ТОРЕС
Registration date : 25.12.2008

Кака каза: Не Empty
ПисанеЗаглавие: Кака каза: Не   Кака каза: Не Icon_minitimeВто Яну 20, 2009 4:10 pm

Плеймейкърът на Милан Кака е отказал офертата на Манчестър Сити и ще остане в Милан.

Новината съобщи президентът на "Росонерите" Силвио Берлускони по телевизията.

"Официално е. Кака остава в Милан", е казал Берлускони по телевизията.

Шефът на росонерите се включи по телефона в предаването "Прочезо ди Баскарди" по канала Италия 7. "Кака остава при нас. Той е невероятно момче. Пример, който всички трябва да следваме".

"Кака е голям човек. Отказа се от много пари, за да остане в Милан. Няма да иска увеличение на заплатата за това, което направи. Каза, че предпочита любовта на хората, на Милан, на съотборниците си, отколкото парите. Той е човек, който вярва на това, което прави", заяви Берлускони.

Само секунди след това изявление Кака се показа на прозореца на своя дом и показа фланелката с №22 на Милан на стотиците фенове, които чакаха долу. Същата тази фланелка, той взе със себе си след като по-рано в понеделник напусна офиса на Милан.

"С този жест Кака даде един урок на всички. Сигурен съм, че мнозина млади хора ще използват това негово решение за пример. Рики показа, че някои други ценности са по-важни от парите", допълни Силвио Берлускони пред телевизия "Медиясет".

Естествено останаха съмнения, че през лятото Реал Мадрид ще опита да отмъкне бразилеца. Говори се, че Кака има тайна договорка с кандидата за президент Флорентино Перес.

"Според мен този жест, който Кака направи, показва, че той ще стане символ на този клуб в следващите години. Освен това не мисля, че офертата на Манчестър Сити може да бъде дори доближена в скоро време", допълни Берлускони.

Никой официално не спомена сумата, която Сити е предложил, но се говореше за 100 млн. паунда (111 млн. евро) плюс 19 млн. евро чисто на сезон за Кака. В момента бразилеца има договор с Милан до 2013 г. и получава малко по-малко от 10 млн. евро на сезон.

"Много съм доволен от тази новина, както и всички тифози. Оставането на Кака ще позволи на Милан да продължи борбата за скудетото. Кой знае, може пък накрая да ликуваме и с титлата", завърши Берлускони. Кака каза: Не 0000048112-article
Върнете се в началото Go down
http://fifa.dynamicbb.com/
beroe
Level 2
Level 2
beroe

Male Брой мнения : 202
Град : Стара Загора
Отбор във форума : Chelsea
Best Player : D.Drogba
Registration date : 08.12.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Кака каза: Не   Кака каза: Не Icon_minitimeВто Яну 20, 2009 6:51 pm

Ами какво да кажа.Въпреки че съм за "старата госпожа" браво на Кака.Уважавам го.Добър футболист и наистина решението му е правилно според мен. clap2
FasTLaNe
Administrator
Administrator
FasTLaNe

Male Брой мнения : 361
Град : sv0g3
Отбор във форума : РеаЛ MaДриД
Best Player : РауЛ ГоНзaЛеС
Registration date : 09.12.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Кака каза: Не   Кака каза: Не Icon_minitimeСря Яну 21, 2009 12:56 am

Кака: Послушах сърцето си и затова останах в Милан

21 януари 2009 | 00:02 | Официален сайт на ФИФА

Трансферната сега около бразилската звезда на Милан Кака, приключи щастливо за всички фенове на италианския тим. Бразилецът отклони рекордната оферта от 100 милиона паунда от страна на Манчестър Сити и предпочете да остане в италианския клуб. След края на трансферната сага, бразилецът заяви, че е послушал сърцето, когато е решил да остане в Милан. Ето какво каза той пред официалния сайт на ФИФА, след като стана ясно, че остава в Милано.

-Г-н Кака, как се чувствате след може би най-драматичната трансферна сага в историята на футбола?

-Наистина напрежението в последните дни ми дойде в повече. Мога да кажа, че това беше решение, което взех със сърцето си. Обичам Милано, Милан, феновете на този клуб и мисля, че взех правилното решение.

-Много неща се изприказваха около офертата на Манчестър Сити към вас. Говореше се за специални клаузи, които се поставили пред шефовете на английския клуб. Каква е точната истина?

-Прочетох толкова неща от които малка част отговарят на истината. Офертата на Манчестър Сити беше наистина уникална и ме ласкае много. Аз обаче искам да играя в Милан и точно затова взех това решение.

-Баща ви също взе участие в преговорите. Доколко той повлия на решението ви?

-Искам да благодаря не само на баща ми, а и на цялото семейство за подкрепата, която ми оказаха в последните дни. Жена ми също ми помогна много, тя винаги е била зад мен в тежките моменти. Аз обаче взимам решенията сам.

-Говорихте ли с Берлускони, Галиани или някой друг преди да вземете окончателното си решение?

-Да, говорих с тях, а и с Леонардо, който е мой сънародник и технически директор на Милан. Съветвах се и с баща ми и с други хора. Уважавам мнението на много хора, но както казах окончателното решение взех аз. Това е моят живот и мисля, че постъпих правилно.

-Феновете на Милан не спряха да показват колко сте важен за тях в последните дни. По всичко личеше, че те за нищо на света не искат да се разделят с вас. Искате ли да им кажете нещо?

-Искам специално да благодаря на всички фенове на Милан по целия свят, които ме подкрепиха. Тяхната позиция също ми помогна във взимането на решението. Искам да им благодаря и да им пожелая да изживеем още велики мигове заедно.

-Какви са бъдещите ви планове и каква е целта ви от сега нататък?

-Искам да бъда оставен на спокойствие и да се концентрирам само върху футбола. Надявам се, да постигна още много успехи с екипа на Милан. Чувствам се отлично тук и съм сигурен, че бъдещето ще покаже, че съм взел правилното решение.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кака каза: Не   Кака каза: Не Icon_minitime

Кака каза: Не
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Милан прие офертата за Кака
» ЩЕ ПРИЕМЕ ЛИ КАКА ОФЕРТАТА НА СИТИ