Голмайсторът на Серия "А" и Болоня Марко Ди Вайо няма да напуска тима. Това обяви наставникът на отбора Синиша Михайлович. Както е известно италианският шампион Интер искаше да привлече голаджията до края на сезона. "Без моето разрешение Марко няма да ходи никъде. Може да отиде в Интер, ако ми дадат в замяна Златан Ибрахимович, Майкон и още някои...", сподели шеговито треньорът.
Михайлович няма никакво намерение да се раздели с най-добрия си футболист, който до момента има 12 гола в калчото. Именно Ди Вайо е голямата надежда на Болона да се спаси и да остане в Серия "А", след като се върна през лятото. Сърбинът се върна към полемиките от предишните седмици с наставника Жозе Моуриньо.
"Дали бих отишъл на вечеря с него? Разбира се. Мога да науча много неща от него. Не знам дали на него му харесва, това което на мене. Може би той ще си поръча за ядене, а аз за пиене. Но първо трябва да изпие и той няколко ракии, за да се докаже като силен мъж", пошегува се Михайлович.
Преди три седмици сърбинът обяви, че Моуриньо не е играл футбол и не може да говори с него на тази тематика. Португалецът пък обяви, че не е мъжка постъпка да наплюеш противников състезател в лицето по време на мач, като припомни изцепката на сърбина срещу Адриан Муту през 2004 година в Шампионската лига. След Нова година Моуриньо обяви, че бил отишъл на вечеря с Михайлович, където няма да си говорят за футбол, след като не бил играл.