Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

FM vs. F-M [2:7] - загуба

Go down 
+8
ДеКо
KaKa92
FernandoTorres9
Joreto11
Fa!nT
TheAnimal
LionelMessi10
diego
12 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
diego
The Boss
The Boss
diego

Male Брой мнения : 517
Град : МaiNa TowN
Отбор във форума : Интер
Best Player : Ибрахимович
Registration date : 01.12.2008

FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 10, 2009 3:02 pm

FernandoTorres9 написа:
FasTLaNe написа:
офф диего пълни глупости правиш.. ! спри с излагацията по дяволите какво се опитваш да направиш не мога да те разбера?! не виждаш ли че са по силни и толкоз........ те ни бият като маче от дирек ти продължаваш да овърташ правилно са си ти казали опитваш се да избегнаш загубата да бъдем реалисти изобщо не трябваше да се забъркваме с тия да играем с тоя форум и тн.. ти не глеадш реално на нещата емоцията и еуфорията зимат връх аз сам тотално разочарован и ядосан от тая целата ситуация но както и да е...минало свършено и хем пак казвам нещо ти не слушаш и продължаваш с тъпотиите!
мисля че Фаст е прав :;):

продължавам аз, Вас не съм Ви замесил в тоя мач с шефа им!
Той е само между мен и него!
Върнете се в началото Go down
diego
The Boss
The Boss
diego

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 10, 2009 3:20 pm

само искам да попитам защо лидерите в форума, освен каталунеца, не са играли още? как няма да е 5-0?
деко, габона, фаст, кастро Вие 4-мата знам, че имате реални шансове да биете! и 4-мата най-спокойно може да биете некой от тях! офф нз както искате... или да пишат напрао там че са ни били се ми е тая.. казах вече аз не обичам да ми е лесно, затова ги предизвиках тия, но очевидно, че не треаше форум vs. форум, а само аз! ако има на някой да се сърдите ми се сърдете на мен! т'ва е! прсто аз не се примирявам некой да ми се подиграва и откачам и не мисля много много, а действам!
ДеКо
Level 3
Level 3
ДеКо

Male Брой мнения : 417
Град : Кюстендил
Отбор във форума : Барселона
Best Player : ЛиоНел МесСи
Registration date : 08.12.2008

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 10, 2009 3:24 pm

Вчера вечерта се прибрах тоя ми беше писал да играеме и нали аз не съм м,у отг и веднага ми писал ,че се крия и такива тъпотии ,а то е петък тоя нз къв :Х После му казах ,че на другия ден (Днеска) ще играем ,а той не е влизал в Скайпа от сутринта ,така че ще чакам ,ама нз дали е добър и дали ще бия :Х
Fa!nT
Level 3
Level 3
Fa!nT

Male Брой мнения : 368
Град : sv0g3
Отбор във форума : Рома
Best Player : Тоти
Registration date : 07.12.2008

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 10, 2009 3:30 pm

Е тоя oще не ми е отговорил ... Аз кво да направа писах му вчера ... А за фаст си е изиграл 1-вия мач и го е бил 2:0 ... За касто ни6то незнам ...
diego
The Boss
The Boss
diego

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 10, 2009 4:14 pm

Fa!nT написа:
Е тоя oще не ми е отговорил ... Аз кво да направа писах му вчера ... А за фаст си е изиграл 1-вия мач и го е бил 2:0 ... За касто ни6то незнам ...

не искам да ме помислите за луд rolleyes :laugh:
обаче ще Ви направя едно сравнение, защото сега ми хрумна като сме на средата на мачовете...

значи миналата година учих в ТУ-София.. там играх в отбора на университета.. първенството беше от всички софийски университети.. на два полусезон (от октомври до януари и от януари до април) ... от всички университети ТУ-София и НСА само шот са спортна академия! та ние бехме фаворите, поради простата причина, че всяка година ТУ са били 1 или 2 с голова разлика от 50-1 или 2... първия полусезон имахме 8 или 9 победи и голова разлика 25-0.. това го казвам само за да докажа, че и фоворитите губят! та втория полусезон нз какво стана, но вече се готвихме за републиканското и като започна януари-февруари и се почнаха една след друга 9 загуби :no expression: и от 10 отбора се класираха само първите 5 и ние от 1 място завършихме на 6 :X

с това искам да кажа, че от абсолщтен фаворит станахме за 1 сезон аутсайдер!
не трябва да се отказваш никога, защото противника винаги може да те подцени и тогава става лошо!
99 година в 90 мин Ман Юн набута 2 гола на Байерн!

както и да е ако искате ме слушайте ако искате недейте аз исках само да ви дам тези примери!
ДеКо
Level 3
Level 3
ДеКо

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeНед Яну 11, 2009 9:56 am

Така момчета значи вчера се разбрахме с тоя от техния форум за неска сутринта от 9 и 30 до 9 и 45 да е сме тука ,защото тогава щях да е свободен искаше чак в 11 вечерта ,ама аз тогава немога .И влизам в 9 и 48 него го няма , а той каза ,че до 10 и 30 е свободен и още вчера като му отказах в 12 без нещо май хем не ми се играеше , хем си имах др работа и тоя веднага почна да се заяжда :х палячо съм бил а аз вчера от 10 до 4 го чаках в скъпе тоя не се появи на линия :Х па ми вика ,че требало да му пишем той извън линия :Х са му писах ама съобщенията не се пращат нз обаче няма да има служебна както той иска то няма срокове кво ми писка тоя :? И се мисли за нз кво ако ще играем ще се опитам да го сваля на земята защото си мисли ,че е "Голем играч" bounce
ДеКо
Level 3
Level 3
ДеКо

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeНед Яну 11, 2009 11:53 am

Момчета няма да е на 0 :lol!: 👽 baby Голямият играч дето е срещу мене и се мисли за нз кво и си позволява да ме обижда го бих 3-1 ;2-1 об6то 5-2 :Х.После ми вика ,че съм голям късметлия т той имаше по 4 удара в мач ама кво да се прави :Х Ае 5-1 почваме ги (рофл)
FernandoTorres9
Level 4
Level 4
FernandoTorres9

Male Брой мнения : 667
Град : Plovdiv
Отбор във форума : [MaiNa TowN] Ливърпул | Англия
Best Player : Ф.Торес | С.Джерард

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeНед Яну 11, 2009 12:23 pm

cry cry cry cry cry съжелявам много но загубих 10-2 ;4-1 общо 14:3 много е силен тоя ако трява другия път няма да играя СЪЖЕЛЯВАМ cry cry cry cry cry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry
http://fifa.dynamicbb.com/
ДеКо
Level 3
Level 3
ДеКо

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeНед Яну 11, 2009 12:30 pm

А бе не се косете бе ! НАшият форум е сравнително млад ,нов ,а техния е с голяма реклама 700 Юзера и кво ли още не ! Аз няма да се регна в техния ,ще си остана тук ,вие ако наистина държите на този форум и вие останете ,ще играем с др форуми ще натрупаме опит ще се регнат и др Юзери ще аправиме добър форумен отбор и следващия път няма да им е толко лесно !
ДеКо
Level 3
Level 3
ДеКо

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeНед Яну 11, 2009 12:32 pm

Анга искам фр мач неска с тебе следобед ,да видя как играеш ,ама играй с всички сили :) Ще видя как ти е стратегията ..
ДеКо
Level 3
Level 3
ДеКо

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeНед Яну 11, 2009 1:21 pm

А бе вие и едно бр няма да кажете ( с изключение на габона кастро и кака92 ж скайпе) Аз толко се трудих и 2та мача ме повейдаше после обаче :Х ...
Werewolf
Level 2
Level 2
Werewolf

Male Брой мнения : 198
Град : София
Отбор във форума : Ювентус
Best Player : Дел Пиеро
Registration date : 11.12.2008

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeНед Яну 11, 2009 2:18 pm

leo_messi19 написа:
А бе вие и едно бр няма да кажете ( с изключение на габона кастро и кака92 ж скайпе) Аз толко се трудих и 2та мача ме повейдаше после обаче :Х ...

clap2 champion rulez good koi_sega_e_nomer_1
LionelMessi10
Level 3
Level 3
LionelMessi10

Male Брой мнения : 454
Град : Пловдив
Registration date : 23.12.2008

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeНед Яну 11, 2009 2:30 pm

leo_messi19 написа:

deco.sousa rlZ! koi_sega_e_nomer_1
Fa!nT
Level 3
Level 3
Fa!nT

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeНед Яну 11, 2009 3:05 pm

[13:43:28] P()!n7s of Au7hoR!ty каза: tuk li si be 4ovek imame ma4 za mejdu forumite
[13:43:28] P()!n7s of Au7hoR!ty каза: :@
[14:45:54] P()!n7s of Au7hoR!ty каза: are be 6iban pederas smota are 4e imame ma4 be !!!
[14:45:56] P()!n7s of Au7hoR!ty каза: :@
e pisna mi ... toi da me tarsi !!!
LionelMessi10
Level 3
Level 3
LionelMessi10

Male Брой мнения : 454
Град : Пловдив
Registration date : 23.12.2008

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeНед Яну 11, 2009 3:51 pm

И на мен моя не ми пише и ше му еба майката :@:
П.П Скайп за Фифа - leo_messi101910 :;):
diego
The Boss
The Boss
diego

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeНед Яну 11, 2009 5:23 pm

leo_messi19 написа:
А бе не се косете бе ! НАшият форум е сравнително млад ,нов ,а техния е с голяма реклама 700 Юзера и кво ли още не ! Аз няма да се регна в техния ,ще си остана тук ,вие ако наистина държите на този форум и вие останете ,ще играем с др форуми ще натрупаме опит ще се регнат и др Юзери ще аправиме добър форумен отбор и следващия път няма да им е толко лесно !

bow bravo bow bravo bow bravo bow bravo bow bravo bow bravo bow
Браво и за победата и за хубавите думи за форума !!
А за Ангата ще кажа само да не го взима много навътре, к'во от тва, че ония е вкарал 14 гола, еми и на мен ми вкараха 7 от 7 и не е болка за умиране! Ето вижте новия мод на The Rest of World дето е, той е пример, че ще идват все по-силни играчи в нашия форум !!
ДеКо
Level 3
Level 3
ДеКо

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeНед Яну 11, 2009 6:04 pm

Да ви кажа и Този Саленче4 е добър би един от титулярите май или от "надъханите" с 6-0 в 80 мин и тоя излзиа и го блоква (схаке)
Fa!nT
Level 3
Level 3
Fa!nT

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeНед Яну 11, 2009 6:30 pm

gabona92:reyes14 2:3 ; reyes14:gabona92 3:2
Сори момчета пален калитар е ... Ако тоя им е най-силния нз кво ше направа останалите ако ги фана ... сори ... мн смешна работа ебати колко ме е яд ... и 1-вия мач греда и 2-рия .... за 2-рия да не говориме колко изпуснах ... А бе ... направо не ми се говори ...
Cekupa
Level 1
Level 1
Cekupa

Брой мнения : 3

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeПон Яну 12, 2009 3:02 am

abe zapi6ete me za toq tyrnir da im pokaja malko tehnika a i se pak bih cataluneca_94 :) ne sum sly4aen shifty shifty shifty shifty
diego
The Boss
The Boss
diego

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitimeПон Яну 12, 2009 12:43 pm

Cekupa написа:
abe zapi6ete me za toq tyrnir da im pokaja malko tehnika a i se pak bih cataluneca_94 :) ne sum sly4aen shifty shifty shifty shifty

Ще те пробваме, ОоОообаче
ПИШИ НА КИРИЛИЦА
за да няма наказание БАН 2 дена !!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: FM vs. F-M [2:7] - загуба   FM vs. F-M [2:7] - загуба - Page 3 Icon_minitime

FM vs. F-M [2:7] - загуба
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» FM vs. FS [0:4] - загуба
» [F.I.F.A]_M@Ch1n3$ vs ~[Д{р}EaM ~ Tе{А}м]~ - ЗАГУБА

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: За форума :: FM vs.-
Идете на: