LionelMessi10 Level 3
Брой мнения : 454 Age : 28 Град : Пловдив Отбор във форума : Ювентус Best Player : Дел Пиеро Registration date : 23.12.2008
| Заглавие: Меси иска да играе за Аржентина в приятелски мач с Франция Вто Дек 30, 2008 11:52 pm | |
| Аржентинският нападател на Барселона (Испания) Лионел Меси каза, че иска да играе в националния отбор на Аржентина в приятелския мач по футбол с Франция на 11 февруари в Марсилия, ако бъде повикан от аржентинския селекционер Диего Марадона. "Ако Диего ме повика, аз се надявам да играя срещу Франция през февруари, заяви Лионел Меси пред аржентинската телевизия ТиС Спортс. Аз говорих с Гуардиола (Хосеп Гуардиола - старши треньор на Барселона - бел. на пр.), казах му, че искам да играя и той не вижда проблеми в това. Гуардиола е бил играч и ме разбра". След дълги дискусии ФК Барселона разреши на Лионел Меси да играе на летните олимпийски игри в Пекин през август, където Аржентина стана олимпийски шампион, но при условието, че Меси ще играе само в официалните мачове на Аржентина. | |
|